Weerbericht:
Vanmiddag enkele buien, zaterdag op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Echtpaar gewond bij aanrijding Vlissingen

Toegevoegd: 09-07-2001, 23.59 uur
Door: Provinciale Zeeuwse Courant
VLISSINGEN - Een echtpaar is gisteravond rond kwart over acht gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising tussen de Veerhavenweg en de Oude Veerhavenweg in Vlissingen.

De twee reden over de spoorwegovergang en werden op de kruising in de flank geraakt door een bestelbusje dat uit de richting van de A58 kwam en rechtdoor wilde rijden. De twee inzittenden van het busje raakten niet gewond.

De brandweer moest het dak van de auto knippen om de gewonde man veilig uit de auto te halen. Het slachtoffer zat niet bekneld, maar moest horizontaal uit de auto gehaald worden om rugletsel te voorkomen. Beide inzittenden met lichte verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. Na behandeling mochten zij weer naar huis. De personenwagen werd totaal vernield, de bestelbus zwaar beschadigd.

De toedracht van het ongeval is niet bekend.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren