Weerbericht:
Vandaag veel zon en zomers warm. Donderdag (onweers)buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 19 km

Commotie in Oost-Souburg na melding van steekpartij

Toegevoegd: 28-05-2022, 18.00 uur
Door: Manfred Berrevoets

OOST-SOUBURG - De hulpdiensten zijn zaterdag aan het einde van de middag groot uitgerukt na een melding van een mogelijke steekpartij in Oost-Souburg. Wat er daadwerkelijk is gebeurd is volgens de politie nog onduidelijk.


Rond 16.45 uur werd het incident gemeld. Meerdere agenten gingen met spoed naar de M.A. van de Puttestraat waar het incident had plaats gevonden. Diverse personen werden staande gehouden en gefouilleerd. Ook werd er een auto doorzocht en was de ruit van een portiekdeur vernield.

Een ambulance kwam eveneens met spoed ter plekke om een gewonde man te behandelen. Hij kon zijn weg na behandeling weer vervolgen en hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Volgens een woordvoerster is er niemand aangehouden en is er tot op heden ook nog geen aangifte gedaan. Wat er is gebeurd is nog onduidelijk, hier doen agenten nog onderzoek na door het onder andere horen van getuigen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren