Weerbericht:
Zonnig, droog en warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee jongens opgepakt na bedreigen mensen met mes

Toegevoegd: 29-05-2022, 13.11 uur
Twee jongens opgepakt na bedreigen mensen met mes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VROUWENPOLDER - Twee jongens van 17 jaar uit Kamperland en Aalsmeer zijn zaterdagavond aangehouden op verdenking van bedreiging. De politie doet onderzoek en vraagt mensen die bedreigd zijn of getuigen zijn geweest zich te melden.


Agenten kregen rond 21.40 uur van meerdere jongeren in Vrouwenpolder meldingen dat twee jongens hen hadden bedreigd en dat zij mogelijk ook een mes bij zich hadden. Getuigen gaven de signalementen van de jongens door en daarop zijn de agenten in de omgeving naar ze op zoek gegaan. 

Daarbij hebben ze hulp gekregen van een getuige die een van de jongens op een fietspad had tegengehouden. Daarbij was een mes weggegooid. Beide verdachten zijn na een achtervolging aangehouden. Het mes is in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ineke Sander (31-5-2022 om 10:12)
Wanneer wordt de straf voor jeugdige criminelen een verlaagd naar 12 jaar. Nu alleen een wijzend vingertje en het volgende mes wordt weer gekocht
bram goeree (30-5-2022 om 13:26)
ach een HALT strafje en ze staan weer op straat .wanneer word er een harder gestraft wat misschien meer afschrik wekkend werkt
Moeder (29-5-2022 om 21:26)
Lijkt wel een hobby tegenwoordig...
Cookie-instellingen beheren