Weerbericht:
Morgen minder warm maar wel enkele regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Nog een verdachte (19) aangehouden mishandeling Vlissingen

Toegevoegd: 30-05-2022, 11.38 uur
Vanmorgen is er een 19-jarige man uit Oost-Souburg aangehouden als verdachte.
Vanmorgen is er een 19-jarige man uit Oost-Souburg aangehouden als verdachte.
© Foto: Remi Mesu
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - De politie heeft vanmorgen nog een verdachte aangehouden die mogelijk betrokken was bij de mishandeling op de Van Dishoeckstraat in Vlissingen.


De politie hield vanmorgen een 19-jarige man uit Oost-Souburg aan. Hij is door de agenten ingesloten in het cellencomplex in Middelburg. 

Bij een ruzie rond 20.30  uur afgelopen vrijdag werd een man door vier personen in elkaar geslagen. Hij raakte bewusteloos. De vier mannen zijn er op twee scooters vandoor gegaan. Omstanders hebben hulp geboden. Het slachtoffer is door ambulancemedewerkers onderzocht en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Agenten hebben getuigenverklaringen opgenomen en bekijken camerabeelden. De recherche doet een onderzoek naar dit incident.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Grote Smurf (31-5-2022 om 00:32)
@a.jb, Narcistisch tuig van het domste soort. Narcisten zijn laf en dit soort werkt daarom in groepjes. Wat een lef. En anders hebben ze wel een mes bij die lafbekken. Ook dit soort kansparels komen vaak genoeg voorbij in de media. Het zijn innerlijk maar kleine zielige bange jongetjes. Maar naar buiten toe proberen ze een (wat hun denken) echte man te zijn niet wetende dat ze daarmee voor paal staan.
a.jb (30-5-2022 om 12:09)
wat is dat voor tuig die moeten ze ook eens aftuigen
Cookie-instellingen beheren