Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
Geen files

17-Jarige jongen mishandelt BOA in Terneuzen

Toegevoegd: 31-05-2022, 11.14 uur
17-Jarige jongen mishandelt BOA in Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN - De politie heeft gisterenavond een 17-jarige jongen aangehouden op de Buitenhaven. Hij zou een Buitengewoon Opsporings Ambtenaar (BOA) hebben mishandeld. 


De jongen reisde met de bus van Goes naar Hulst. Toen de jongen werd gecontroleerd, vluchtte hij. Een BOA van de busmaatschappij waarmee de jongen had gereisd, achterhaalde de jongeman. De BOA werd door de verdachte drie keer bespuugd. 

Na controle bleek dat de jongen niet in het bezit was van een kaartje. Hij werd vervolgens aangehouden door de politie inzake mishandeling.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (4-6-2022 om 13:05)
@Lucie Sinds ze geweld tegen politie, brandweer, Ziekenwagen , Rode Kruis en andere hulpverleners strenger zijn gaan straffen is een klap, spugen, duw geven gelijk een mishandeling. Sla je een hulpverlener tegen de grond, dan is het poging tot doodslag. Je krijgt dus een zwaardere straf dan bij gewone burgers. Een agent aanrijden is poging tot moord. Wat te doen met zulke gastjes ? Opsluiten in een strafkamp voor een paar jaar
BOA (2-6-2022 om 09:51)
@Jaapie daapie Even voor de duidelijkheid vroeger hadden we gemeentepolitie, daar is de BOA voor in de plek gekomen. De BOA doet nu de klusjes die vroeger door de gemeentepolitie werd gedaan! Overigens heeft een BOA gewoon een gedegen opleiding van 2 jaar, moeten ze van onbesproken gedrag zijn en moeten ze zijn beëdigd door de korpschef, voordat ze de straat op mogen. Overigens gaat het hier over een BOA in het openbaar vervoer dus wel goed lezen
Aanname (1-6-2022 om 18:04)
Jammer dat dat ventje nog geen 18 is...
Jaapie daapie (1-6-2022 om 15:13)
Laat hem een kwartier in boa kleding lopen door de stad. Dan staat die goed voor paal. Lesje geleerd. En verhuisd naar de maan.
Lucie (1-6-2022 om 06:49)
p (31-5-2022 om 17:07) Sinds wanneer is bespugen mishandelen??? Ik keur het niet goed, maar stel er wel vraagtekens bij.!!!! WeetAllesBeter (31-5-2022 om 16:17) Bespugen.... Titel: mishandelen. Wat ging er mis? Gewoon een schop onder z'n luier en morgen op de driewieler naar school! Ik verbaas me over deze reacties 3x bespuugd worden is agressie en buitensporig… ben benieuwd wat anderen vinden als ze 3x een roggel in de gezicht of kleding hebben gehad… of vinden we dit als maatschappij tegenwoordig normaal?
Johan (31-5-2022 om 21:48)
@Tuinman: Dat is niet zo moeilijk. Ze besparen gewoon op de buskosten ;-)
Cookie-instellingen beheren