Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Traumahelikopter twee keer ingezet voor reanimaties

Toegevoegd: 31-05-2022, 15.58 uur
Traumahelikopter twee keer ingezet voor reanimaties
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

ZIERIKZEE - Het mobiel Medisch Team vanuit Rotterdam is vanmiddag enige tijd bezig geweest met meerdere reanimaties in Zierikzee en Terneuzen.


Omstreeks 12.25 uur werden de Lifeliner 2 vanuit Rotterdam opgeroepen voor een medische noodsituatie bij een zorgcentrum aan de Scheldestraat in Zierikzee. Meerdere medewerkers van de ambulance waren aanwezig om het slachtoffer te reanimeren. De traumahelikopter landde omstreeks 12.40 uur nabij het zorgcentrum. 

Na10 minuten medische bijstand te hebben verleend werden de medewerkers van de traumahelikopter opgeroepen voor een medische noodsituatie aan de Alberdingk Thijmstraat in Terneuzen. Toen zij hun ter plaatse kwamen, bleek hun hulp niet meer nodig en zijn ze retour naar Rotterdam gegaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren