Weerbericht:
Opklaringen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelbrand bij recyclingbedrijf De Poort Rilland

Toegevoegd: 31-05-2022, 17.20 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - De brandweer is momenteel in Rilland bezig met het blussen van een brand in een grote hoop afval op een bedrijfsterrein. Er is opgeschaald naar middelbrand.


De eerste melding van de brand bij een bedrijf aan De Poort kwam rond 16.55 uur binnen. Hierop werd de tankautospuit van de brandweer Rilland gealarmeerd. Binnen enkele minuten werd een tweede blusvoertuig uit Krabbendijke ter plekke gestuurd.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) woedt de brand bij een recyclingbedrijf en is er opgeschaald om te zorgen voor voldoende bluswater. Met behulp van een aanwezige kraan is het sloopafval uit elkaar getrokken. 

Omstreeks 17.35 werd het sein "brand meester" gegeven. Er is één blusvoertuig ter plaatse gebleven om na te blussen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren