Weerbericht:
Vanmiddag enkele buien, zaterdag op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Stratenmakers redden automobilist

Toegevoegd: 25-07-2001, 23.59 uur
Door: Provinciale Zeeuwse Courant
BRUINISSE - Twee stratenmakers, die aan het werk waren in Bruinisse hebben gisteren een 41-jarige chauffeur uit Nootdorp uit zijn auto bevrijd. Het tweetal zag hoe de man na een ongeval ondersteboven in de sloot belandde, en wist in het water de deur te openen.

Het ongeval gebeurde gistermorgen, even na tien uur op de Langeweg te Bruinisse.

Een 42-jarige automobilist uit Frankrijk stond geparkeerd op de wegberm en reed achteruit. Hierbij liet hij de 41-jarige Nootdorper die hem van achter naderde, niet voor gaan. De man botste achter op de auto van de Franse automobilist, ging vervolgens over de kop aan de linkerzijde van de weg en belandde in de sloot. De man hield aan het ongeval verwondingen aan zijn arm over.

Door de klap van de aanrijding kwam de achterzijde van de Franse auto tegen een geparkeerde auto aan. Deze auto liep eveneens schade op.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren