Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 32 km

Automobilist van de Tractaatweg Westdorpe

Toegevoegd: 31-05-2022, 20.30 uur
De Belgische auto raakte bij het ongeval flink beschadigd.
De Belgische auto raakte bij het ongeval flink beschadigd.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

WESTDORPE - Een automobilist is vanavond met de schrik vrijgekomen toen hij van de Tractaatweg (N62) raakte. De auto raakte flink beschadigd.


De bestuurder raakte omstreeks 19.00 uur de macht over zijn stuur kwijt en botste tegen de vangrail en kwam tot stilstand in de sloot aan de andere kant van de weg. De opgeroepen ambulancemedewerkers bleken niet nodig te wezen, want de man was ongedeerd. De politie heeft voor een veilige werkomgeving gezorgd en hierna het incident overgedragen aan de medewerker van de Provincie. 

Het voertuig raakte flink beschadigd en is door bergingsbedrijf Kuzee geborgen. 


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rick (1-6-2022 om 10:40)
Gouden tijden voor Kuzee en collega's!
timsalabim (1-6-2022 om 05:21)
S P E C U L A T I E S maar geen B E W I J Z E N hier in de reacties.... Kansloos met een grote K
Maarten (1-6-2022 om 00:19)
Snelheid is ook op deze weg geen probleem, tijdens je examen werd er op gehamerd: kijken, kijken en nog eens kijken. Zodat je veilig van rijstrook kon veranderen. Ze bedoelden niet kijken op je TELEFOON! 10% van de automobilisten die alleen rijden zit met een telefoon in z'n hand. Ook 10% van de truckers, vorige week werd ik ingehaald door een agente in uniform maar met priveauto en ook een telefoon in haar hand. Ze zijn allemaal verslaafd, dit gaat heel veel slachtoffers kosten
Johan (31-5-2022 om 21:42)
Hoe krijgt hij het voor elkaar om daar de macht over het stuur te verliezen? Dat is misschien wel de beste en meest overzichtelijke weg van heel Zeeland.
flitspaal (31-5-2022 om 21:08)
Het word tijd dat hier eens een flitspaal word geplaatst!!! Er word hier altijd als gekken gereden. Vooral door lui uit gebieden waar men het rijbewijs met een pakje boter behaald. Gewoon knap om hier van de weg te geraken.
Cookie-instellingen beheren