Weerbericht:
Tropisch warm en zonnig
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 16 km

Automobilist van de Tractaatweg Westdorpe

Toegevoegd: 31-05-2022, 20.30 uur
De Belgische auto raakte bij het ongeval flink beschadigd.
De Belgische auto raakte bij het ongeval flink beschadigd.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

WESTDORPE - Een automobilist is vanavond met de schrik vrijgekomen toen hij van de Tractaatweg (N62) raakte. De auto raakte flink beschadigd.


De bestuurder raakte omstreeks 19.00 uur de macht over zijn stuur kwijt en botste tegen de vangrail en kwam tot stilstand in de sloot aan de andere kant van de weg. De opgeroepen ambulancemedewerkers bleken niet nodig te wezen, want de man was ongedeerd. De politie heeft voor een veilige werkomgeving gezorgd en hierna het incident overgedragen aan de medewerker van de Provincie. 

Het voertuig raakte flink beschadigd en is door bergingsbedrijf Kuzee geborgen. 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Naaktloper (4-6-2022 om 16:02)
Hier kunnen gemakkelijk snelheden van meer dan 300 km/uur worden gehaald. Zelfs 350 km/uur is haalbaar zonder gevaar voor de omgeving. Belgische chauffeurs zijn ook doorgaans zeer goede bestuurders.
AntiGSM (4-6-2022 om 00:58)
En nog steeds gaat timsalabim verder in zijn strijd om met IEDEREEN hier ruzie te krijgen. Geef nu eens ander commentaar dan steeds diezelfde langspeelplaat af te spelen. Dit soort forems zijn er voor zodat iedereen zijn of haar mening kan geven, we kunnen niet allemaal zo slim zijn als jij en dan gelijk op de stoel van de rechter gaan zitten.
timsalabim (1-6-2022 om 17:21)
@ Arthur, weet je eigenlijk wel wat "bewijs" betekend? Iniedergeval niet zomaar iets roepen....
Arthur (1-6-2022 om 14:27)
Natuurlijk @timsalabim het was wederom een grote electromagneet verstopt in de grond.
Achiel van 't Hof (1-6-2022 om 11:07)
Een flitspaal gaat niet helpen tegen iemand die zit te bellen of te appen, teveel gezopen heeft of met drugs op. Dat stuk weg kan met gemak met 200+ pas boven de 230 moet je even opletten bij het kabelviaduct wat er ligt, maar zelfs dat gaat.
mar (1-6-2022 om 10:57)
Wordt veel te hard gereden, als je 100 km/u rijdt, wordt je stelselmatig ingehaald met 120km/u.
Cookie-instellingen beheren