Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
85 files van totaal 314 km

Kind gewond na val met motor in Terneuzen

Toegevoegd: 31-05-2022, 20.35 uur
Het meisje dat achter op de motor zat raakte gewond aan haar arm.
Het meisje dat achter op de motor zat raakte gewond aan haar arm.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN - Een kindje is vanavond gewond geraakt toen zij samen met de bestuurder van een motor ten val kwam op de Binnenvaartweg in Terneuzen. De bestuurder bleef ongedeerd.


De bestuurder kwam omstreeks 19.40 uur ten val net na de kruising met de Buitenhaven. Het meisje gaf aan dat zij last had van haar arm. Hierop heeft de centralist van de meldkamer een ambulanceteam naar de locatie van het ongeval gestuurd. De medewerkers van de ambulancedienst hebben het meisje in de ambulance onderzocht. 

De politie heeft het verkeer om de ongevalslocatie geleidt. De bestuurder van de motor kon zijn weg vervolgen. De motor bleef onbeschadigd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (2-6-2022 om 10:47)
Wat een gezijk om niks, je kunt het er mee eens zijn of niet, maar het is bij de wet geregeld dat zodra een kind met de voetjes op de steuntjes kan ze mee mogen achter op. Beterschap voor de bestuurder en kind.
Arnold (1-6-2022 om 22:08)
Oh, oh, oh, wat een moraalridders weer........ Niemand is er bij geweest en iedereen meent te weten wat er gebeurd is. Hebben jullie er over heen gelezen, dat de motor onbeschadigd was? Een motor die rijdend ten val komt heeft immers altijd schade. Versnelling pookje of rempedaal is snel krom. Misschien is de motor wel gewoon omgevallen tijden het opstappen van het kind. Kan toch? Ik heb ook motor gereden en de kids vaak meegenomen. Als die opstapten, stonden ze met hun volle gewicht op de voetsteun en dan moest ik de motor (was best een zware jongen) behoorlijk tegen houden. Misschien opgestapt voordat papa zei dat het kon? Heb ik zelf ook wel meegemaakt. Al dat gezeik weer, ik ben het helemaal eens met "de èchte motorbikkel".
Krijgwat (1-6-2022 om 21:07)
Wat een stelletje kleuters hierzo, ik ga vanaf dat ik een helm op kon al mee op de motor niks gevaarlijks aan als je weg gaat zit je achterop en halverwege slaap je op de tank. Niks aan de hand. Tegenwoordig is iedereen gelijk oe a oeoe. Moeten we ook allemaal bang zijn dat je kind van de trap kqn vallen die moet je daar niet laten lopen dan toch stel je voor. Doe normaal dit kan gebeuren iedereen heb weleens wat.
Moeder (1-6-2022 om 19:44)
Rob, precies wat ík me afvroeg...
Emergo (1-6-2022 om 14:32)
@Anuus Het valt zo te lezen niet makkelijk om bij het onderwerp te blijven.
Arthur (1-6-2022 om 14:25)
Geweldig sommige reacties, duimpje omhoog.
Cookie-instellingen beheren