Weerbericht:
Tropisch warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie waarschuwt voor fietsendiefstallen

Toegevoegd: 01-06-2022, 20.36 uur
Politie waarschuwt voor fietsendiefstallen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - De wijkagenten van gemeente Veere waarschuwen op social media voor fietsendiefstallen langs de kust in het Pinksterweekend. Zij geven meerdere tips.


Er worden door de politie vaak fietsen gezien die niet op een veilige manier op slot staan en hierdoor op een eenvoudige wijze te stelen zijn. De politie geeft meerdere tips. Zo wordt er geadviseerd om meerdere sloten te gebruiken of je fiets in een bewaakte stalling te plaatsen. Een fiets aan een vast voorwerp vastzetten vermoeilijkt ook een diefstal. Als de fiets vastgezet wordt, dan is het verstandig om het slot door het frame en het voorwiel te doen.

Verder is het volgens de politei verstandig om je framenummer en kenmerken van de fiets te noteren. Mocht er een verdachte situatie zijn dan vraagt de politie te bellen naar het alarmnummer 112. Slachtoffers kunnen bellen naar 0900-8844


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (3-6-2022 om 14:42)
Het is toch vreselijk dat je als mens en je eigendommen nergens meer veilig bent. Ook wordt je al door de overheid overal begluurd en in de gaten gehouden,behalve criminelen mogen hun gang gaan. Wat een enge wereld is dit.
Ewa (3-6-2022 om 00:35)
Inderdaad @Energy en Renato en als je die mensen op dienbladje doet aanreiken dan gebeurd er nog niks . .
Emergo (2-6-2022 om 16:09)
@Renate Dat vindt je niet belangrijk, het zal je enige vervoermiddel maar zijn.
Renata (2-6-2022 om 10:14)
Oh heerlijk, in heel het land steekt en schiet men elkaar iedere dag overhoop maar in Zeeland gaat het over fietsendiefstallen.
Cookie-instellingen beheren