Weerbericht:
In de ochtend (plaatselijk dichte) mist, vanmiddag veel bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 21 km

Hennepkwekerij ontruimd in Rilland

Toegevoegd: 01-06-2022, 21.32 uur - Update: 02-06-2022, 11.16 uur
In de kwekerij stonden zo'n 80 wietplanten.
In de kwekerij stonden zo'n 80 wietplanten.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Eugène Harthoorn

RILLAND - Agenten van het politieteam Oosterscheldebekken hebben woensdagavond in Rilland een hennepkwekerij ontdekt. Er is één verdachte aangehouden.


De agenten troffen in het begin van de avond een in werking zijnde hennepkwekerij aan in een woning aan de Steenvlietstraat in Rilland. In de kwekerij werden onder andere 80 volgroeide planten aangetroffen. Daarnaast werd er stroom afgetapt. Volgens de politie was hierdoor kans op zeer brandgevaarlijke situaties. De netbeheerder zal de stroom alsnog in rekening brengen.

De politie heeft samen met een gespecialiseerd bedrijf de kwekerij geruimd. De politie heeft één verdachte aangehouden. Zij zal door de politie verhoord worden. Ook wordt de vrouw verdacht van diefstal van elektriciteit. De gemeente zal bekijken of de woning enkele maanden gesloten zal worden, zo laat de politie via social media weten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren