Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
116 files van totaal 477 km

Grootschalige zoektocht naar vermiste twintiger Bruinisse

Toegevoegd: 02-06-2022, 02.29 uur - Update: 02-06-2022, 13.16 uur
De bemanning van de KNRM-boot de Griend zochten onder andere mee naar de vermiste vrouw.
De bemanning van de KNRM-boot de Griend zochten onder andere mee naar de vermiste vrouw.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

BRUINISSE - De hulpdiensten hebben vannacht massaal gezocht naar een 20-jarig meisje dat vermist werd in de omgeving van de Krammersluizen bij Bruinisse. Volgens de brandweer is de vrouw door de politie aangetroffen


De brandweer van Stavenisse werd omstreeks 00.05 uur opgeroepen om de politie te assisteren bij een zoektocht op het water. De politie was al enige tijd op zoek naar de vermiste vrouw. Omdat het zoekgebied relatief groot was, is ook de politiehelikopter uit Amsterdam opgeroepen. Deze heeft circa 45 minuten boven het zoekgebied zoekslagen gemaakt. Omstreeks 01.00 is de politie gestopt met zoeken.

De bemanning van de aanwezige KNRM-boten van Ouddorp, de Griend en de Scaldis, hebben nog enige tijd doorgezocht, zowel op land als op het water. Een boot van Rijkswaterstaat heeft ook enige tijd meegezocht. De brandweer vermeldt op social media dat het meisje in, volgens een woordvoerder, goede gezondheid aangetroffen door de politie. 


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren