Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
132 files van totaal 478 km

Fietser gewond na botsing in Hulst

Toegevoegd: 02-06-2022, 17.20 uur
De auto moest getakeld worden.
De auto moest getakeld worden.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

HULST - Een fietser is donderdagmiddag gewond geraakt na een botsing in Hulst. Ter controle is de gewonde per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeluk gebeurde rond 16.20 uur op de kruising van de Glacisweg met de Zandstraat in Hulst. Een fietser werd op het kruispunt geraakt door een auto.

Na het ongeluk werd de fietser uit voorzorg met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie droeg het slachtoffer een helm, daardoor werd ernstiger letsel voorkomen. De auto liep schade aan de voorruit op. Bergingsbedrijf Kuzee kwam ter plaatse om de auto te takelen. 

Bij de beide betrokkenen is een blaastest afgenomen, daarbij testte niemand positief. Volgens de politie waren de beide weggebruikers aanspreekbaar.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (2-6-2022 om 18:11)
Sterkte voor de fietser. Met zo'n schade hoeft een auto toch niet geborgen te worden? Hiermee kun je ptima naar een schadebedrijf of een autoruitenspecialist rijden. Kassa voor de berger maar zonde geld voor de automobilist.
Cookie-instellingen beheren