Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter geland voor medische noodsituatie in Domburg

Toegevoegd: 03-06-2022, 10.53 uur - Update: 03-06-2022, 11.09 uur
De traumahelikopter landde bij Domburg.
De traumahelikopter landde bij Domburg.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Remi Mesu

DOMBURG - De traumahelikopter uit Rotterdam is vrijdagmorgen geland bij Serooskerke voor een medische noodsituatie die in Domburg was ontstaan. Uiteindelijk reed een lid van het Mobiel Medisch Team (MMT) met de ambulance mee naar het ziekenhuis.


Het Mobiel Medisch Team werd rond 08.15 uur opgeroepen voor een medische noodsituatie die in de Schelpweg in Domburg was ontstaan. De traumahelikopter landde bij Serooskerke om assistentie te bieden. Uiteindelijk werd de patiënt per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, een lid van het MMT reed daarbij mee.

De traumahelikopter vloog vervolgens naar het ziekenhuis in Goes om het lid op te halen. Uiteindelijk steeg de helikopter rond 09.30 uur op om weer terug te vliegen richting Rotterdam.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren