Weerbericht:
Zonnig, morgen in het zuidoosten meer bewolking. Meest droog
Verkeersinformatie:
109 files van totaal 432 km

Paard belandt in de sloot bij Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 03-06-2022, 11.13 uur
De brandweer bevrijdde het paard.
De brandweer bevrijdde het paard.
© Foto: Brandweer Burgh-Haamstede
Door: Remi Mesu

BURGH-HAAMSTEDE - De brandweer van Burgh-Haamstede is donderdagavond uitgerukt voor een paard die in een sloot was beland. De amazone die op het dier zat kon op tijd van het dier afspringen.


De brandweer werd donderdag rond 20.15 uur gealarmeerd nadat het paard bij de Lageweg in Burgh-Haamstede in de sloot terecht was gekomen. was en paard in de sloot terecht gekomen. Ter plaatse maakten de brandweerlieden samen met de medewerkers van de post in Zierikzee en de dierenarts een plan om het dier te bevrijden. 

Met behulp van de lier van de tankautospuit is het paard op de kant getrokken. Na een controle van de dierenarts bleek dat het paard niet gewond was geraakt. Ook de amazone die op het paard reed, kwam met de schrik vrij. Zij kon nog op tijd van het dier springen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren