Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 35 km

Brandweer bevrijdt meisjes uit lift in Middelburg

Toegevoegd: 03-06-2022, 11.24 uur
De brandweer kon de liftdeuren met een speciale sleutel openen.
De brandweer kon de liftdeuren met een speciale sleutel openen.
© Foto: Brandweer Middelburg Rooseveltlaan
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De brandweer is woensdagavond in Middelburg ingezet om twee meisjes uit een lift te bevrijden. Het duo was bij een winkelcentrum in de lift gestapt die vast kwam te zitten.


Het incident gebeurde rond 20.15 uur in het winkelcentrum Tref in Middelburg. De brandweer van de post aan de Rooseveltlaan werd vervolgens opgeroepen voor de liftopsluiting. Eenmaal ter plaatse bleek dat twee meisjes die van de lift gebruik maakten vast zaten in de cabine. Uiteindelijk konden de brandweerlieden het tweetal bevrijden door met een speciale sleutel de liftdeuren te openen. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jose, (3-6-2022 om 22:52)
Jadat komt ervan. Steeds weer dat gesodemieter in en om de lift, die er is om mensen die niet met de doorlopende helling baan kunnen te vervoeren. Leuk hoor, ga lekker buiten spelen als je je verveeld.En hou op met de boel te slopen.
Cookie-instellingen beheren