Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 29 km

Man naar ziekenhuis na val van steiger

Toegevoegd: 03-06-2022, 22.31 uur
Man naar ziekenhuis na val van steiger
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

KAMPERLAND - Een man is vrijdagmiddag in Kamperland van een steiger gevallen. De ambulancedienst en brandweer kwamen ter plaatse om hulp te verlenen.


Het incident gebeurde rond 14.40 uur bij de Westhavendijk in Kamperland. Een man was daar van een steiger gevallen en in een open bootje beland. Omdat het niet duidelijk was bij de meldkamer wat er precies aan de hand was, werd de brandweer van Kamperland ook gealarmeerd. 

De bluslieden kwamen als eerste ter plaatse bij de plaats van het incident. De medewerkers van de brandweer onderzochten het slachtoffer onderzocht. Even tilden ze, samen met de ambulancemedewerkers, de man op de steiger. Daar werd hij is voor onderzoek meegenomen met de ambulance naar het ziekenhuis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren