Weerbericht:
Vandaag veel zon en zomers warm. Donderdag later regen- en (onweers)buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 14 km

Vier lichtgewonden bij aanrijding A58

Toegevoegd: 29-07-2001, 23.59 uur
Door: Provinciale Zeeuwse Courant

VLISSINGEN - Bij een kettingbotsing op de Nieuwe Vlissingseweg in Middelburg zijn gisterochtend vier lichtgewonden gevallen. Zij zijn met nekklachten naar het ziekenhuis in Vlissingen vervoerd.

Het ongeval gebeurde rond kwart over negen. Een 31-jarige vrouw uit Mierlo reed vanuit Middelburg over de Nieuwe Vlissingseweg. Daar stond een file in verband met druk verkeer richting strand. Toen het verkeerslicht ter hoogte van de Stromenweg op rood sprong, moest het overige verkeer remmen. De vrouw uit Mierlo zag dat te laat.

Zij reed achterop een auto, bestuurd door een 44-jarige automobiliste eveneens uit Mierlo. Een 31-jarige vrouw uit de gemeente Landerd zag de botsing gebeuren en week uit naar rechts. Toch werd zij aangereden door de 44-jarige vrouw uit Mierlo. Haar auto kwam in de berm terecht. De 44-jarige botste vervolgens ook nog tegen de auto van een 28-jarige vrouw uit het Duitse Aken.

Ambulances hebben de vier slachtoffers naar het ziekenhuis in Vlissingen vervoerd. Een toevallig passerende ziekenwagen uit Goes verleende assistentie. Het verkeer richting kust had als gevolg van de kettingbotsing lange tijd te maken met opstoppingen.

Een motoragent werd ingezet om de stroom automobilisten in goede banen te leiden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren