Weerbericht:
Perioden met zon en tot vanavond meest droog. Zaterdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gewond na mishandeling in Middelburg

Toegevoegd: 04-06-2022, 08.54 uur
De man werd in zijn gezicht geslagen na een discussie over de politieke situatie in de wereld.
De man werd in zijn gezicht geslagen na een discussie over de politieke situatie in de wereld.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - Een man is vannacht op de Vlasmarkt mishandeld en raakte hierbij gewond. De mishandeling zou het gevolg zijn van een gesprek over de politieke situatie in de wereld.


De wijkagenten van Middelburg werden vannacht naar dit geweldsincident gestuurd. Toen zij ter plaatse kwamen, troffen zij inderdaad een man aan die gewond was aan zijn gezicht. Het slachtoffer is door medewerkers van de  ambulancedienst onderzocht. 

De verdachte was na het incident weggevlucht. De politie heeft nog gezocht naar de verdachte, maar konden deze niet meer vinden. Het slachtoffer verklaarde dat de ruzie was ontstaan na een gesprek over de politieke situatie in de wereld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een Zeeuw (4-6-2022 om 10:08)
Ik snap best dat mensen er over gaat praten hoe het nou in de wereld vergaat. En ik vind dat mag. Geef die gene geen recht om die persoon te mishandelen. We leven toch als goed is in een land van vrije meningsuiting,of zie ik het verkeerd.
Cookie-instellingen beheren