Weerbericht:
Opklaringen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Man uit Arnhem rijdt in op surveillerende agenten

Toegevoegd: 04-06-2022, 09.54 uur
Man uit Arnhem rijdt in op surveillerende agenten
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Een man uit Arnhem is vannacht in Goes aangehouden omdat hij zou zijn ingereden op surveillerende agenten. De man reed met zijn auto over de dienstfiets van één van de agenten.


Het incident vond volgens de politie rond middernacht plaats op de Houtkade. Nadat de automobilist over de dienstfiets was gereden, ging de man er vandoor. Rond 00.20 uur kon hij worden aangehouden bij het Cereshof. Uit een blaastest bleek dat de 21-jarige man mogelijk onder invloed achter het stuur zat. Zijn rijbewijs is in ieder geval direct al ingenomen vanwege gevaarlijk rijgedrag.

De verdachte is overgebracht naar het politiebureau en wordt verdacht van poging doodslag/moord op de surveillerende agenten. Hij zit voorlopig vast voor verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Franky (5-6-2022 om 00:27)
@Tuinman, Dit wordt weggeschreven als poging doodslag / moord, maar dit zal nooit een poging moord worden, wel een poging doodslag / poging zware mishandeling. Het feit is er niet minder ernstig om, echter Moord is met voorbedachte rade, bijvoorbeeld willens en weten vanuit Arnhem naar Goes komen om daar een politie agent om te brengen. Doodslag en Moord zijn juridisch echt verschillend, maar het feit is dat je iemand van het leven beroofd. Moord wordt veel zwaarder bestraft in zijn algemeenheid echter vind ik doodslag even erg, toch wordt doodslag juridisch vaak minder zwaar bestraft. Doodslag is meer een opwelling / Moord is echt een plan hebben om iemand zijn leven te beroven en dit uit te voeren.
Tuinman (4-6-2022 om 22:31)
Dit is echt een poging tot moord. Dat manneke nooit meer een rijbewijs geven.. Een gevaar voor de gemeenschap. Maar ja, de rechters zullen wel medelijden hebben, Het zal wel een taakstrafje krijgen.
Cookie-instellingen beheren