Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Persoon gewond na val op schip Terneuzen

Toegevoegd: 04-06-2022, 12.22 uur - Update: 04-06-2022, 19.15 uur
Onder andere werd het hoogte reddingsteam van de brandweer ingezet.
Onder andere werd het hoogte reddingsteam van de brandweer ingezet.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN - Bij een logistiek bedrijf aan de Zwedenweg in Terneuzen is vanmorgen een persoon gewond geraakt nadat hij ten val was gekomen op een schip. 


De brandweerlieden van Terneuzen werden omstreeks 09.50 uur opgeroepen voor een tilassistentie bij Verbrugge aan de Zwedenweg. Toen zij ter plaatse kwamen, troffen zij een gewond persoon aan op een schip. Omdat het slachtoffer op een veilige wijze op de kant moest worden gebracht, is omstreeks 10.05 uur het hoogtereddingsteam van de brandweerpost Zuidland in Terneuzen opgeroepen. 

Het slachtoffer is van het schip gehaald en aan de medewerkers van de ambulancedienst overgedragen. De arbeidsinspectie heeft een onderzoek ingesteld naar het incident.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren