Weerbericht:
Wisselvallig en woensdag vrij veel wind
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 22 km

Motorrijders gewond bij botsing Terhole

Toegevoegd: 29-07-2001, 23.59 uur
Door: Provinciale Zeeuwse Courant
TERHOLE - De politie is op zoek naar de bestuurder van een bordeauxrode auto die zaterdagavond tegen half zeven betrokken was bij een ernstige aanrijding op Rijksweg N61 bij Terhole. Een motorrijder uit Oud-Beijerland en zijn vrouwelijke passagier raakten daarbij zwaargewond.

Komende vanuit de richting Terneuzen moest de motor ter hoogte van de afslag naar de Havendijk vol in de remmen omdat een voor hem rijdende auto plots op de rem ging staan om af te slaan. De 48-jarige motorrijder kon echter niet op tijd tot stilstand komen en moest uitwijken. Bij die manoeuvre schoof de motor onderuit, met als resultaat dat bestuurder en passagier ten val kwamen. Door de vaart schoven motor en berijders tegen de auto aan.

De motorrijder uit Oud-Beijerland brak enkele ribben en liep diverse kneuzingen op. Zijn medepassagiere had een schaafwond in het gezicht, een gekneusde rechterarm en behoorlijk wat blauwe plekken. De twee slachtoffers zijn met de ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis in Terneuzen. De automobilist van de betrokken wagen reed na het incident door.

De politie roept getuigen van het ongeval op om zich te melden.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren