Weerbericht:
Vandaag veel zon en zomers warm. Donderdag (onweers)buien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Flinke schade en files bij aanrijding N57 Middelburg

Toegevoegd: 04-06-2022, 13.52 uur
Bij het ongeluk is niemand gewond geraakt.
Bij het ongeluk is niemand gewond geraakt.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een aanrijding op de Havenpoortweg (N57) tussen Middelburg en Serooskerke (W) is vanmiddag forse schade ontstaan. Het ongeluk zorgt ook voor veel verkeershinder.
 
Nabij Sint Laurens kwamen rond 13.00 uur een personenauto en een vrachtwagen met elkaar in botsing. Een wiel van de vrachtwagen brak af en belandde op de auto. Er werd uitgegaan van een ongeval met letsel maar na onderzoek bleek er niemand gewond te zijn geraakt.
 
Volgens de ANWB staat tussen Middelburg en Serooskerke (W) een file van zo'n 3 kilometer. Er is sprake van een vertraging van 13 minuten. Ook in de andere richting is sprake van filevorming.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
piet (4-6-2022 om 19:20)
Aan het blinkende metaal van de naaf is te zien dat het wiel losgestaan heeft(de moeren ontbreken ook ) duidelijk verhaal
Vvn (4-6-2022 om 19:13)
Hopelijk krijgt de chauffeur in iedergeval een dikke prent voor dat moordwapen wat er aan de achterkant uit steekt. Deze haak dient over de openbare weg gewoon naar voren geklapt te worden. Kan gewoon van uit de cabine met een hendeltje. De gemakzucht van dit soort chauffeurs is levensgevaarlijk als je er achterop botst met bestel wagen of truck.
M (4-6-2022 om 14:48)
Een wiel rond zo'n naaf breekt niet zomaar af, dit wiel is waarschijnlijk na een wissel niet nagetrokken of stond gewoon niet vast. Even met een monteur in gesprek.
Cookie-instellingen beheren