Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee gewonden bij ongeval Kapelle

Toegevoegd: 04-06-2022, 23.26 uur
De bestuurder en haar bijrijder raakten beide gewond bij het ongeval.
De bestuurder en haar bijrijder raakten beide gewond bij het ongeval.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Eugène Harthoorn

KAPELLE - Gisterenmiddag zijn een man en een vrouw gewond geraakt bij een ongeval met scooter en een auto op de Dijkwelseweg in Kapelle. Beide slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht.


De botsing tussen de scooter en de auto vond omstreeks 13.45 uur plaats op de kruising met de Weg Naar het Stomme Kruis ter hoogte van de spoorwegovergang. Door vermoedelijk een voorrangsfout kwamen de auto en de scooter met elkaar in botsing. De scooterbestuurster kwam ten val en raakte hierbij gewond. De bijrijder raakte ook gewond. 

Voor de slachtoffers werden twee ambulances opgeroepen. Nadat de slachtoffers door de medewerkers van de ambulancedienst waren onderzocht, zijn zij voor controle meegenomen naar het ziekenhuis. De automobilist kon, na het afleggen van een verklaring, zijn weg vervolgen. 


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Iemand (6-6-2022 om 17:40)
Ik rijd hier regelmatig en de boeren die hier wonen rijden altijd asociaal alsof het hun eigen prive weg is. was een kwestie van tijd voordat er zoeits zou gebeuren.
Wouter (5-6-2022 om 15:53)
Ik fiets daar elke dag langs en dit is stuk waar je heel goed op moet letten. Want er komen regelmatig auto's en tractors binnendoor daar. De scooter is duidelijk met vol gas doorgereden zonder te stoppen
piet (5-6-2022 om 10:43)
Ik zie haaien tanden een fiets/bromfiets pad (verplicht) dus geen autoverkeer dus kan het niet anders dan een voorangsfout zijn (geen vermoedelijk dus)
Cookie-instellingen beheren