Weerbericht:
Morgen minder warm maar wel enkele regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken mannen vallen vluchtelingen lastig in Schoondijke

Toegevoegd: 05-06-2022, 11.54 uur
Dronken mannen vallen vluchtelingen lastig in Schoondijke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

SCHOONDIJKE - Op de Buys Ballotstraat in Schoondijke zijn gisterenavond drie dronken mannen aangehouden. Zij vielen vluchtelingen uit Oekraïne lastig.


De politie kreeg omstreeks 23.15 uur de melding binnen dat er in een pand aan deze straat een vechtpartij zou wezen. Toen de agenten ter plaatse kwamen, bleek dat er geen sprake was van een vechtpartij. Wel waren er drie dronken mannen die daar dronken mannen, vermoedelijk Polen,  die daar vrouwen en kinderen lastigvielen.

Het drietal luisterde niet naar de politie en kwam zelfs agressief op de agenten af. De dienders hebben hierop hun wapenstokken getrokken en de verdachten werden bespoten met pepperspray. De mannen zijn aangehouden voor openbare dronkenschap en verstoren van de openbare orde. Het drietal zit ingesloten om te ontnuchteren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timsalabim (7-6-2022 om 10:56)
Polen zijn blank, waarom blijft het hier nu zo akelig stil? Waarom lees ik geen berichten over “huidskleur dader aub?” Of “alle Polen terug naar Polen”?? Oja, ik weet het al…. Iets met “handje boven het hoofd”.
Jacob (5-6-2022 om 13:12)
Voor die lui een enkeltje Polen en nooit meer terug. Zulke zuiplappen kunnen we missen.
Michelle (5-6-2022 om 12:27)
Ik hoop toch niet alleen ter ontnuchtering? Fikse boete erbij!
Cookie-instellingen beheren