Weerbericht:
Opklaringen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

21-jarige messenzwaaier in Vlissingen aangehouden

Toegevoegd: 05-06-2022, 12.07 uur
21-jarige messenzwaaier in Vlissingen aangehouden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - Een 21-jarige man die met een mes zwaaide en half ontkleed was, is zaterdagmiddag op de Gerbrandystraat in Vlissingen aangehouden. 


Toen de agenten ter plaatse kwamen, bleek dat de man niet aanspreekbaar was. Hij had ook nog steeds het mes in zijn handen. De man is met behulp van de pepperspray aangehouden en meegenomen naar het cellencomplex.

Toen de arrestant aankwam bij het arrestantencomplex, gaf de man één van de agenten een kopstoot. De agente heeft aangifte gedaan van mishandeling. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (6-6-2022 om 09:04)
Oordeel niet. Geen aannames. Respect voor politie.
Mijn mening (5-6-2022 om 20:14)
Achterlijke idioot, stop maar een paar maanden in een donker hol. De harde manier van afkicken toepassen. Dat softe gedoe helpt niets. Jammer dat ik via belastinggeld geld mee moet betalen voor zulke sukkels.
Lies (5-6-2022 om 12:30)
Weer 1 die een keuze had om rotzooi te gebruiken of niet en toch gebruikt dan raak je tot waanideeën en buiten zinnen. Nuchter had die kunnen bedenken. De straf mag van mij goed zijn. Schaam je eigen half maakt rond te lopen.
Johan (5-6-2022 om 12:22)
Leven op bruine boterhammen, aardappelen groente en fruit laat mensen toch wat verstandiger handelen dan wanneer ze allemaal troep gebruiken wat gebrouwen wordt door sluwe criminelen. Laat de slag tegen de drugshandel niet verslappen!
Cookie-instellingen beheren