Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 28 km

Politie vangt vermiste Wallaby in Kamperland

Toegevoegd: 05-06-2022, 12.13 uur
Met behulp van een verdoving kon de wallaby gevangen worden.
Met behulp van een verdoving kon de wallaby gevangen worden.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Eugène Harthoorn

KAMPERLAND - De agenten van Basisteam Oosterscheldebekken kregen vanmorgen vroeg een bijzondere melding. Er was een wallaby gespot. Samen met een dierenarts hebben zij het beest gevangen.


Een voorbijganger had de wallaby, een kleine kangoeroe, zien zitten in Kamperland. De agenten werden door de meldkamer gevraagd om zicht te nemen en contact op te nemen met de eigenaren. Een paar dagen geleden waren er namelijk vier soortgenoten ontsnapt in Wissenkerke. Dit was de laatste wallaby dat vermist was.

De politieagenten waren niet snel genoeg en konden de kangoeroe niet vangen. Hierom werd er een dierenarts ingeschakeld die het beest kon verdoven. Het dier is door de dierenarts verdoofd en overgedragen aan de eigenaren. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ben (6-6-2022 om 08:30)
Ik ken de eigenaar, beter maakt u het voor die beesten onmogelijk om te ontsnappen , deze fout lig bij de eigenaar,. Ga geen namen noemen ik zet graag een normaal hek voor u , BBS Zeeland
Johanna Stoutjesdijk (5-6-2022 om 16:59)
gelukkig is het goed afgelopen met dit mooie ,,beestje ,,dank daar voor
Cookie-instellingen beheren