Weerbericht:
Opklaringen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

4 aanhoudingen vanmorgen door politieteam Walcheren

Toegevoegd: 05-06-2022, 13.28 uur
Eén van de verdachten werd op de Markt in Middelburg aangehouden.
Eén van de verdachten werd op de Markt in Middelburg aangehouden.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG  - De walcherse agenten hebben het vanmorgen druk gehad met diverse zaken. Onder andere zijn er 4 personen aangehouden voor verschillende delicten.


Vanmorgen heeft de politie vier verdachte personen aangehouden. Zij worden verdacht van het plegen van huiselijk geweld en openbare dronkenschap. Enkele van de aanhoudingen vonden plaats op de Markt in Middelburg en op de Kasteelstraat in Vlissingen. De arrestanten zijn door de politie meegenomen naar het arrestantencellencomplex. Daar zullen zij gehoord worden.

Daarnaast is de politie enige tijd bezig geweest met een vermissing. Ook werden er vernielingen gepleegd en is de politie druk bezig geweest met een verdachte situatie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anon (5-6-2022 om 19:10)
@Rob vergeet het drugs en drank gebruik niet, ook 1 van de grotere problemen daar. Maar het is helaas niet alleen de kasteelstraat. En zolang de gemeente vlissingen zijn kop in het zand blijft steken zal dit alleen maar toenemen.
slachtoffer (5-6-2022 om 18:33)
Bravo Middelburgse Politie! Jammer dat de politie in Terneuzen doet niks!! Iedereen kan dronken en stoned op je huis komen, met een hamer op je hoofd slaan en de politie in Terneuzen doet er niets aan. Hoe gaan we hier veilig zijn?
Rob (5-6-2022 om 14:25)
Vaak raak daar in de Kasteelstraat te Vlissingen. Veelal huiselijk geweld doordat er veel kamers worden verhuurd. Veelal hebben die mensen een te kleine ruimte en moeten alles delen in een dergelijk pand. Voeg daar aan toe dat veel mensen gefrustreerd zijn tegenwoordig en vooral de mensen die al weinig privacy hebben. Je zal er maar naast wonen.
Cookie-instellingen beheren