Weerbericht:
Vanmiddag enkele buien, zaterdag op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist overlijdt na ongeval IJzendijke

Toegevoegd: 06-06-2022, 05.19 uur
Door: Eugène Harthoorn

IJZENDIJKE - Een automobilist is vannacht om het leven gekomen bij een eenzijdig ongeval op de Mauritsweg in IJzendijke. De weg is dicht vanwege sporenonderzoek.


De hulpdiensten werden omstreeks 03.25 uur groots opgeroepen voor het ongeval. Onder meer de brandweer en een traumahelikopter werden opgeroepen. Toen de eerste hulpverleners ter plaatse kwamen, troffen zij een kleine, zwarte personenauto aan. Deze bleek na een bocht tegen een boom gereden te zijn.

De opgeroepen medici konden geen hulp meer bieden aan het slachtoffer. De automobilist overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van het ongeval en heeft de Mauritsweg ter plekke volledig afgesloten voor sporenonderzoek.

Later meer


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mar (6-6-2022 om 09:10)
Sterkte aan familie en betrokken hulpverleners en eventuele getuigen.
Cookie-instellingen beheren