Weerbericht:
Vanmiddag enkele buien, zaterdag op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer ongeval IJzendijke is 64-jarige man uit Tilburg

Toegevoegd: 06-06-2022, 09.47 uur - Update: 06-06-2022, 10.18 uur
Door: Eugène Harthoorn

IJZENDIJKE - De politie heeft vanmorgen bekend gemaakt dat het slachtoffer van het eenzijdige ongeval in IJzendijke een 64-jarige man uit Tilburg is.


Het ongeval werd omstreeks 03.25 uur gemeld bij de meldkamer. De hulpdiensten werden in grote getale ingezet. De hulp mocht echter niet baten. Het slachtoffer is volgens de politie op de ongevalslocatie aan zijn verwondingen overleden. 

De onderzoeken bij de ongevalslocatie door de Forensische Opsporing, het onderzoeksteam van de politie, zijn na omstreeks 08.30 uur afgerond. Vermoedelijk is het slachtoffer van de weg geraakt en heeft hij hierbij een boom geschampt om vervolgens tot stilstand te komen tegen een andere boom.

​De auto van de man is door bergingsbedrijf VaRaMo geborgen. De weg is inmiddels weer vrijgegeven.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren