Weerbericht:
Ook morgen veel zon en iets warmer dan vandaag
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 3 km

Tractor kantelt en valt op bestuurder

Toegevoegd: 09-08-2001, 23.59 uur
Door: Provinciale Zeeuwse Courant

KAPELLE - Voor de vierde keer in korte tijd heeft zich een ernstig ongeval voorgedaan met een kantelende tractor.


Een 23-jarige Goesenaar reed gisterochtend aan de Oostambachtweg in Kapelle achteruit met zijn tractor met aanhanger. Door een stuurfout belandde de trekker ondersteboven in een sloot.

De man lag eronder en kon maar net zijn hoofd boven water houden. Uiteindelijk kon het slachtoffer, door de inzet van een andere tractor, uit zijn benarde positie worden bevrijd.

Hij werd naar het ziekenhuis gebracht, waar bleek dat hij nauwelijks verwondingen had. Omdat de man waarschijnlijk wel wat modder in zijn longen had gekregen, werd hij voor één nacht ter observatie opgenomen.

De afgelopen maanden deden zich zowel in Goes als in Yerseke dodelijke ongevallen met een kantelende tractor voor. Vorige week kwam bij Middelburg een jongen met zijn benen onder een tractor terecht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren