Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 27 km

Jongeren stichten brand op sportpark Oud-Vossemeer

Toegevoegd: 06-06-2022, 17.02 uur
Het vuur was al gedoofd toen de brandweer arriveerde.
Het vuur was al gedoofd toen de brandweer arriveerde.
© Foto: 112Markiezaten
Door: Remi Mesu

OUD-VOSSEMEER - De brandweer moest maandagmiddag uitrukken voor een brandje dat op een sportpark in Oud-Vossemeer was ontstaan. Jongeren zouden in een dug-out brand hebben gesticht.


Het brandje ontstond maandag rond 15.15 uur  hebben maandagmiddag in een dug-out op sportpark De Vossenberg aan de Bou Kooijmanstraat in Oud-Vossemeer. Zowel de brandweer als politie kwamen met spoed richting het sportpark. Echt was het vuur al gedoofd voor de hulpdiensten ter plaatse kwamen.

De schade aan de dug-out viel ogenschijnlijk mee. De meldster zou na het uitbreken van het brandje drie jongeren hebben zien wegrennen. Agenten hebben van een getuige een verklaring opgenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren