Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 45 km

Rijbewijs dronken bestuurder in beslag genomen

Toegevoegd: 07-06-2022, 15.20 uur
Rijbewijs dronken bestuurder in beslag genomen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - De politie heeft maandagavond het rijbewijs van een automobilist uit Middelburg ingevorderd. De bestuurder zou bij een blaastest ver boven de toegestane limiet hebben geblazen.


De politie hield de bestuurder staande op de Industrieweg in Vlissingen na een melding van een andere weggebruiker. De 46-jarige automobilist uit Middelburg zou traag en slingerend rijgedrag vertonen.

De agenten besloten de man te onderwerpen aan een blaastest. Hij blies bij de alcoholcontrole 825 ugl, ver boven de toegestane limiet van 220 Ugl voor een ervaren bestuurder. Daarom werd zijn rijbewijs ingevorderd, een officier van justitie gaat besluiten wat er met de zaak gaat gebeuren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Edjetee (8-6-2022 om 13:50)
@Timsalabim:: ik denk dat je beter moet lezen. De dronken veroorzaker krijgt niets, Aan tegenpartij wordt wel schade vergoed, zoals ‘exportzeeuw’ schrijft. De mogelijkheid bestaat vervolgens dat de verzekering dan alle schade op de dronken bestuurder gaat verhalen.
bram goeree (8-6-2022 om 13:46)
Timsalabim waar haal jij deze onzin vandaan .jij kent mij niet en ik gelukkig jou ook niet gezien al jou idiote verhalen hier .hou jou idiote meningen voor jezelf en vel geen oordeel over een ander die je helemaal niet kent .verder wens ik jou iets meer verstand toe zodat jij dit begrijpt .trouwens ook de laatste keer dat ik terug reageer op jou idioterie
Timsalabim (8-6-2022 om 05:48)
Dat de vezekering jou eens keertje niet schadeloos heeft gesteld betekend niet dat dat voor iedereen geld. Ik kreeg gewoon mn centen toen een dronkenlap tegen mn auto reed… Je hebt zelf gewoon iets fout gedaan; maar dat zal allemaal wel weer niet zo zijn want alle verzekeringen zijn natuurlijk keihard corrupt in jou ogen.
exportzeeuw (8-6-2022 om 05:32)
@ bram, dat is onzin. de verzekering betaald de beschonken bestuurder niks uit,wel de tegenpartij
bram goeree (7-6-2022 om 18:55)
prima en voorlopig niet meer terug geven .als zo een figuur een aanrijding veroorzaakt zie dan maar eens aan je geld te komen .met teveel drank op betaalt de verzekering niet uit
Cookie-instellingen beheren