Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 64 km

Ongeluk Oost-Westweg eist leven automobilist (40)

Toegevoegd: 08-06-2022, 09.00 uur - Update: 08-06-2022, 11.32 uur
Foto 2 van 24

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Reaguurder (3-7-2023 om 22:46)
Peter Quest, ook begrijpelijk schrijven is een kunst.
Zeeuw (12-6-2022 om 18:18)
Als je zoals ik iedere dag langs de plek rijdt, zie je dat de vrachtwagen de berm/vangrail heeft geraakt en daardoor de andere kant opgeslingerd is. Hoe dat heeft kunnen gebeuren, dat weet alleen de chauffeur zelf. Wij kunnen alleen maar speculeren wat er gebeurd is
1293 (10-6-2022 om 15:07)
Condoleances aan de familie van de omgekomen bestuurder en sterkte aan de chauffeur van de vrachtwagen.
Grote Smurf (9-6-2022 om 22:14)
@Saartje, ik concludeer helemaal niets. Ik zeg juist dat er veels te veel oorzaken kunnen zijn hoe dit kan gebeuren in een bocht waardoor hij op de verkeerde weghelft is geraakt. Dus er valt niets te concluderen. Goed lezen is bij sommige mensen hier echt veels te moeilijk zo blijkt. Feit is dat hij op de verkeerde weghelft is geraakt. Dat zie je toch aan de sporen op het wegdek die de vrachtwagen heeft achtergelaten. Als je dat niet ziet, wordt het tijd voor een bril.
Saartje (9-6-2022 om 20:05)
@timsalabim Respect Man !! Inderdaad, ze hebben hun mening al klaar voordat ze weten wat er is gebeurd. @Grote Smurf ook jij concludeert wat er is gebeurd...., moet je niet doen, ook niet als je veel ervaring op de weg hebt. @fietser juist goede woorden Voor de chauffeur van de vrachtwagen en de nabestaanden van de omgekomen automobilist onwijs veel sterkte en kracht toegewenst, evenals voor alle betrokken hulpverleners.
Grote Smurf (9-6-2022 om 19:16)
@timsalabim, het enige wat jij hier op Hvzeeland komt doen is het kleineren van mensen door ze even te vertellen wat ze volgens jou niet mogen typen. En dan dat stoere afspreekverhaaltje. Hoezo spoor je dan niet? Jij vertoond typisch het gedrag van een empathieloze doorgedraaide narcist. Soms reageren mensen hier vanuit hun emotie. Zoiets zal jij vanuit jouw leegte nooit kunnen begrijpen. Types zoals jij kan iedereen hier missen als kiespijn.
Cookie-instellingen beheren