Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 26 km

Ongeluk Oost-Westweg eist leven automobilist (40)

Toegevoegd: 08-06-2022, 09.00 uur - Update: 08-06-2022, 11.32 uur
Door: Roland de Jong

KAMPERLAND - Het ongeluk vanochtend op de Oost-Westweg (N255) bij Kamperland heeft een leven geëist. Het slachtoffer is een 40-jarige man uit Middelburg​. Dat heeft een woordvoerder van de politie bevestigd.


Tussen De Banjaard en Kamperland kwamen rond 07.25 uur een betonvrachtwagen en een personenauto frontaal met elkaar in botsing. Er ontstond een flinke ravage en de inzittende van de personenauto raakte zwaargewond. Na de melding werden al snel ook de brandweer en een traumahelikopter opgeroepen maar de inzet van het traumateam werd geannuleerd toen bleek dat de automobilist reeds was overleden. Politieagenten hebben de familie van het slachtoffer inmiddels geïnformeerd.
 
De chauffeur van de vrachtwagen wordt opgevangen en mag een verklaring afleggen op het bureau. De N255 is ter plekke afgesloten vanwege sporenonderzoek. De politie zegt dat het onderzoek naar de toedracht nog uren in beslag zal nemen en dat weggebruikers rekening moeten houden met een langere reistijd. De Provincie Zeeland meldt intussen dat de weg nog tot zeker 15.00 uur dicht zal zijn. Verkeer wordt omgeleid via de Jacobadijk, de Polderseweg en de Brededijk.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jumbo (9-6-2022 om 12:10)
Wil graag een keer afspreken met timsalabim
Wandelaar .l (9-6-2022 om 09:18)
Heel erg! Sterkte aan de chauffeur van de vrachtwagen ik leef met je mee, van dichtbij meegemaakt dat een chauffeur bij een dodelijk ongeluk betrokken was doet veel met je. Sterkte ook aan de nabestaanden natuurlijk.
Erik (9-6-2022 om 08:12)
Pfff...weer een dodelijk slachtoffer op de Zeeuwse wegen, gaat dit jaar weer goed (NOT!!!). Volgens mij is er bij de politie geen personeelstekort hoor, als ik al die reacties zo lees, allemaal denken ze - aan de hand van wat foto's - de oorzaak van deze vreselijke klapper kunnen achterhalen, dusss...Verkeers Ongevallen Analyse (VOA), nodig een paar inzenders een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek (experts in de dop). In ieder geval heel veel sterkte voor de nabestaanden, de chauffeur (hoop dat hij goede begeleiding krijgt) en alle hulpverleners.
timsalabim (9-6-2022 om 06:44)
Ik wil echt zo graag weten wie er toch achter al die lamme veroordelende en racistische reacties schuilgaan op deze site; ik kan niet wachten om deze personen eens face to face te confronteren met een goeie realitycheck, eens kijken of hunnie dan ook zo'n grote mond hebben; ik wet het antwoord al, allemaal helden op sokken, weinig wol, veel noten op de zang, klein hartje etc enz. Is vaak zo met die toetsenbord-moraal-ridders.
Grote Smurf (8-6-2022 om 20:46)
Veel sterkte toegewenst aan alle betrokkenen en nabestaanden. Gezien de schade aan de auto is het slachtoffer rechtdoorgegaan in de bocht. Dit kan natuurlijk diverse oorzaken hebben gehad zoals flauwvallen, beroerte, hartstilstand en zelfs de telefoon of radio (afgeleid), klapband linksvoor etc. Hoe dan ook, het is in en in triest dat dit ongeval hem fataal is geworden op zo'n jonge leeftijd. Chauffeur, ik leef met je mee, dit raak je niet zomaar kwijt. Ik maak soms ook de gekste dingen mee in m'n vrachtauto, maar ik moet het afkloppen dat ik nog nooit een ongeval heb meegemaakt.
fietser (8-6-2022 om 20:34)
Wat er exact is gebeurd kan hopelijk de bestuurder van de truck vertellen. Er gebeuren heel veel dingen op de hoofdwegen, die irritatie oproepen, soms gaat het mis. Zoals de eerste 5 maanden van dit jaar al in de provincie is gebeurd. En is niet alleen hier. Wat is er aan de hand. De pandemie, mensen hebben een shock opgelopen of door de ziekte gehad te hebben niet meer bij de tijd. Lichamelijke klachten?!?!? Het gebeurd en dat is erg spijtig.
Cookie-instellingen beheren