Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon gewond na kop-staartbotsing op Deltaweg

Toegevoegd: 08-06-2022, 18.23 uur
Het ongeluk gebeurde op de Deltaweg bij Goes.
Het ongeluk gebeurde op de Deltaweg bij Goes.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Remi Mesu

GOES - Twee personenauto's zijn woensdag op de Deltaweg bij Goes achterop elkaar gebotst. Na het ongeluk moest één persoon per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht.


Het ongeluk gebeurde rond 17.30 uur op de Deltaweg tussen Wilhelminadorp en Goes. Een personenauto botste daar door onbekende oorzaak achterop een andere auto. Bij het ongeluk raakte de bestuurder van de achterste auto gewond.

Zowel de politie als ambulancedienst kwamen voor het ongeval ter plaatse. Nadat de ambulancemedewerkers de automobilist hadden gecontroleerd, werd deze per ambulance naar eht ziekenhuis gebracht.In de tussentijd regelden politieagenten en wegbeheerders het verkeer langs de plek van het ongeluk. Een van de auto's moest getakeld worden door bergingsbedrijf De Moor. Het andere voertuig kon de weg weer vervolgen. Rond 18.00 uur was de weg weer vrijgegeven.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
r (9-6-2022 om 12:26)
Lang leve de adaptive cruise control , nergens last van en kan om me heen kijken zoveel ik wil. Nadeel is wel dat degene achter je natuurlijk nog wel bij jou binnen kan komen rijden.
Arnold (8-6-2022 om 22:51)
Ik rij ook zeer regelmatig over deze weg. Als deze weg niet geschikt zou zijn voor het aantal voertuigen per dag, is de enige remedie om de weg te verbreden van 2 rijbanen naar 4 rijbanen. Dat moet er grond onteigend moeten worden, of de secundaire weg moet worden opgeofferd, waardoor het landbouwverkeer óók over de Deltaweg zal moeten. Wil je dat dan? Verder is de Delta weg behoorlijk overzichtelijk en ligt de eigenlijke oorzaak van de ongelukken bij de bestuurders van de auto's zelf. Ja, als het druk is en ik kom amper vooruit, baal ik ook. Alleen blijf ik gewoon afstand houden en ga niet inhalen. Dan maar wat later thuis.
een gast (8-6-2022 om 22:47)
Dagelijkse gebruiker : Ik denk dat het tijd word dat men zich aan de verkeersregels gaat houden en afstand houd tot de voorganger . En volgens mij kan de Deltaweg het dan wel aan , ongeveer 50 meter afstand houden en opletten dan gaat het normaal gesproken zonder ongevallen. Maar wat er vaak gebeurd ,ze vinden dat het niet snel genoeg en gaan de voorganger opjagen door dicht op de bumper te gaan rijden volgens mij is dat eerder het probleem.
Dagelijkse gebruiker (8-6-2022 om 18:41)
Zou toch echt eens tijd worden dat ze wat aan die weg gaan doen ipv jaren verder discussiëren tot er echt zware ongelukken volgen. De weg is niet meer geschikt voor het aantal voertuigen per dag. En dan nog de gebruikers die niet opletten, ver onder de snelheid rijden enzovoorts.
Cookie-instellingen beheren