Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Snorfietser naar het ziekenhuis na ongeluk in Vlissingen

Toegevoegd: 08-06-2022, 20.24 uur
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - Een snorfietser is woensdagavond gewond geraakt na een aanrijding met een auto. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeluk gebeurde rond 19.55 uur op de kruising van de Paul Krugerstraat met de Van Dishoeckstraat. Een snorfietser raakte daar ten val nadat hij door een automobilist was geraakt.

De brandweer kwam als eerste ter plaatse om hulp te bieden aan het slachtoffer. Daarna kwamen ook de politie en ambulancedienst naar de plaats van de locatie. Uiteindelijk werd de snorfietser per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Volgens een woordvoerder zou de snorfietser in het ziekenhuis een bloedproef moeten ondergaan om te controleren of de bestuurder mogelijk onder invloed was.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
pietje (9-6-2022 om 18:37)
@m de muijnck, normaal gesproken , is er gelijk een schuldbetoog , door snellere 2 wielers, het ligt aan de automobilsten, de vogels het weer etc. gelukkig heeft een getuige het zien gebeuren, let op TIMSALABIM...... hopelijk komt ieder er geestelijk en lichamelijk er goed van af......groet
Adri (9-6-2022 om 08:45)
Die slippers....... :)
M de muijnck (9-6-2022 om 07:43)
De gewonde snorfietser verleende geen voorrang aan een andere snorfietser en kwam hiermee in botsing. Het was dus geen auto. Het gebeurde om 20.31 precies. Ik stond erop te kijken en belde meteen 112 Als eerste arriveerde politie om 20.45 vrij kort daarna de brandweer en rond 20.50 kwam de ambulance terplaatse
Cookie-instellingen beheren