Weerbericht:
Vandaag veel zon en zomers warm. Donderdag (onweers)buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 21 km

Motorrijders gewond bij botsing Zierikzee

Toegevoegd: 20-08-2001, 23.59 uur
Door: Provinciale Zeeuwse Courant
ZIERIKZEE - Een 13-jarig meisje en een 51-jarige man zijn gisteravond rond zeven uur gewond geraakt bij een ongeval op de Weg naar de Val in Zierikzee.

De man reed met het meisje als passagier op een motor over de weg, kwam in een bocht in de berm terecht en kwam ten val toen hij weer de weg opreed. Een 46-jarige vrouw die op een motor achter het tweetal reed, kon niet meer uitwijken en reed over de man en het meisje heen.

Het meisje werd met onbekend letsel overgebracht naar ziekenhuis Goes, waar zij ter observatie is opgenomen. De man werd met een gebroken sleutelbeen per ambulance overgebracht naar ziekenhuis Goes. Het verkeer is een uur lang in beide richtingen gestremd geweest.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren