Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
46 files van totaal 150 km

Bloedproef afgenomen bij scooterbestuurder ongeval Vlissingen

Toegevoegd: 09-06-2022, 10.13 uur
De scooterbestuurder kwam in botsing met een andere scooter, volgens de politie.
De scooterbestuurder kwam in botsing met een andere scooter, volgens de politie.
© Foto: Remi Mesu
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - De man die gisteren gewond raakte op de Paul Krugerstraat kwam in botsing met een andere scooter, meldt de woordvoerder van de politie. De scooter van de gewonde man is inbeslag genomen door de politie.


De scooterbestuurder reed omstreeks 19.55 uur over het fietspad aan de Paul Krugerstraat en kwam op de kruising met de Van Dishoeckstraat in botsing met een andere scooterbestuurder. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en troffen de gewonde man op straat aan. Na een medische behandeling in de ambulance is het slachtoffer, een 26-jarige man uit Oost-Souburg, meegenomen naar het ziekenhuis. Bij de man is een bloedproef afgenomen.

De scooter van de gewonde man is inbeslaggenomen omdat er meerdere technische mankementen aan waren. De andere betrokkene, een 38-jarige man uit Middelburg, bleef ongedeerd. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar het ongeval. Eerder werd door de politie gemeld dat er een auto bij het incident betrokken was, dit bleek niet het geval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren