Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser gewond na aanrijding Langeweg Axel

Toegevoegd: 09-06-2022, 19.39 uur
De fietser is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.
De fietser is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

AXEL - Op de parallelweg van de Langeweg (N258) bij Axel is vanmiddag een fietster gewond geraakt nadat zij werd aangereden door een bestelbus.


De vrouw reed omstreeks 16.50 uur met een groep over de parallelweg toen zij door een tegemoetkomende bestelbus werd geraakt. De vrouw kwam ten val en raakte gewond. De toegesnelde ambulancemedewerkers hebben zich over de vrouw ontfermd. Na behandeling in de ambulance is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft bij de bestuurder van de bestelbus een blaastest afgenomen. De man testte negatief. De politie heeft enkele metingen uitgevoerd op de plaats van het ongeval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tuinman (10-6-2022 om 21:07)
Er wordt daar heel hard gereden. Als fietser ben je daar toch een beetje vogelvrij. Veel auto's rijden bijna net zo hard als de weg ernaast. Dus de afstand is veel moeilijker in te schatten. Haast, haast, haast.
John (10-6-2022 om 12:37)
Naast de lange weg loopt vanaf Westdorpe tot aan Hulst een [breed] fietspad waar je bijna nooit iemand tegenkomt ,dus degene die de groep samenstelt zou misschien daar wat beter rekening mee houden
fietser (10-6-2022 om 09:26)
@ Libel, als je op een parallelweg met 2 bestelauto's elkaar passeert moet je ook voldoende afremmen. Meermaals met een groep gefietst en je ziet de auto aankomen of hoort die langs achter naderen. Elkaar even de tijd geven is wel zo vriendelijk. Wat maken die tassen uit.
John (10-6-2022 om 05:54)
Die pakket busjes vliegen als gekken
libel (9-6-2022 om 20:03)
Geachte die fietsers rijden tegenwoordig met dubbele fietstassen met twee aan elkaar hebben ze 75% van de weg nodig , ook als je ze voorbij moet steken mag je bellen maar zijn allemaal doof andere fietser met sport is weer de schuld echter het probleem is gewoon ze rijden naast elkaar nemen teveel ruimte in beslag en reageren te laat
Cookie-instellingen beheren