Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Autobrand slaat over naar schuur in Vlissingen

Toegevoegd: 10-06-2022, 08.33 uur
Autobrand slaat over naar schuur in Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - Aan de Jacob Marislaan in Vlissingen is vannacht een auto uitgebrand. De brand sloeg ook over naar een nabijgelegen schuur.


De brand werd omstreeks 01.55 uur opgemerkt en gemeld bij de meldkamer. De centralist van de meldkamer stuurde de bemanning van de tankautospuit van Vlissingen naar de locatie van de brand. Ter plaatse aangekomen, troffen de brandweermannen een brandende auto aan. Zij konden niet voorkomen dat de brand oversloeg naar een nabijgelegen schuur. 

Na enige bluswerkzaamheden bij zowel de auto als de schuur werden de vlammen gedoofd. Bij de brand raakte niemand gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timsalabim (10-6-2022 om 09:41)
Hopelijk was de eigenaar van de auto niet dronken, want ik heb gelezen dat je dan niet verzekerd bent als schuureigenaar.
Cookie-instellingen beheren