Weerbericht:
Opklaringen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt getuigen van steekincident Vlissingen

Toegevoegd: 10-06-2022, 11.06 uur
De politie doet onderzoek naar het steekincident.
De politie doet onderzoek naar het steekincident.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - De politie roept mensen die iets hebben gezien van de steekpartij, die donderdag in Vlissingen plaatsvond, op om zich te melden. Bij het incident raakte een 23-jarige man gewond.


De 23-jarige man uit Middelburg raakte donderdagavond 9 juni rond 19.15 uur gewond in de Beatrixlaan in Vlissingen. De man zou volgens de politie gestoken zijn. Het is nog onduidelijk wat er zich precies heeft afgespeeld. De politie laat weten dat getuigen hebben verklaard dat er een vechtpartij was die vervolgens in de Jozef Israelslaan verder ging. Het slachtoffer is daarbij mogelijk gestoken. Hij is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

De politie doet onderzoek naar het incident en vraagt getuigen die iets gezien hebben of camerabeelden hebben om zich te melden. Na het voorval hielden de agenten drie verdachten aan. Het zou gaan om een 51-jairge man en een 22-jarige man die beiden uit Vlissingen komen. De derde verdachte zou een 23-jarige man uit Middelburg zijn.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (10-6-2022 om 21:59)
Getuigen kan je wel vergeten. Die lui dekken elkaar allemaal. Wachten op de volgende steek of schietpartij in dit verrotte deel van Vlissingen. Erg jammer voor de welwillende die daar ook wonen. En de gemeente Vlissingen doet gewoon niets.
Edjetee (10-6-2022 om 15:21)
@Jaap: welkom in de grote boze wereld. Echte Zeeuwen zijn allang verleden tijd. Wordt toch eens wakker!
Jaap (10-6-2022 om 11:26)
Bijna dagelijkse kost in deze “parel van een stad”, dankzij het sinds decennia wegkijken van de fantastische gemeentebesturen. Bepaalde wijken laten vollopen met “ echte Zeeuwen”, zoals ook op de foto’s te zien is van de aanhouding in P.ZC. en O.Z. Wanneer gaat de bezem er eens door en worden de vrijkomende huizen aangeboden aan starters en andere mensen die dringend een huis nodig hebben. Twee vliegen in 1 klap, want de criminaliteit zal drastisch dalen.
Cookie-instellingen beheren