Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 43 km

Drugsdealer aangehouden in Goes

Toegevoegd: 10-06-2022, 11.22 uur - Update: 10-06-2022, 15.19 uur
Drugsdealer aangehouden in Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

GOES - De politie heeft donderdag in Goes een man aangehouden die drugs dealde. De agenten kwamen de verdachte op het spoor na anonieme meldingen over drugshandel.


De politie laat via Instagram weten in de voorgaande meerdere anonieme meldingen te hebben gekregen over een man die in het centrum van Goes vanuit zijn woning aan de Grote Kade drugs zou verhandelen. Op donderdag 9 juni besloot de politie over te gaan tot actie. Agenten vielen daarbij de betreffende woning binnen.

Eenmaal binnen troffen de dienders de verdachte aan evenals een hoeveelheid drugs en geld. De politie roept mensen op die vermoedens hebben van strafbare feiten die in hun omgeving gebeuren om contact op te nemen. De agenten benadrukken dat dat ook anoniem kan via www.meldmisdaadanoniem.nl of 0800-7000.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren