Weerbericht:
Vandaag veel zon en zomers warm. Donderdag (onweers)buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 21 km

Brandweer controleert straat in Tholen na stankoverlast

Toegevoegd: 10-06-2022, 13.01 uur
De brandweer voerde metingen uit.
De brandweer voerde metingen uit.
© Foto: Brandweer Tholen
Door: Remi Mesu

THOLEN - De brandweer is in de nacht van donderdag op vrijdag uitgerukt voor een melding van stankoverlast in Tholen. Twee personen hadden klachten gekregen door de stank, maar hoefden niet naar het ziekenhuis.


De meldkamer stuurde rond 01.20 uur de brandweer Tholen richting de Kuipersdreef in Tholen nadat er een melding van een onbekende stank was binnengekomen. Eerder was er in dezelfde straat ook al een melding van overlast, toen betrof het een gaslucht.

Toen de brandweerlieden ter plaatse kwamen, bleek dat twee personen klachten hadden gekregen door de stank. Het tweetal is door het ambulancepersoneel nagekeken. Echter hoefden de twee mensen niet meer naar het ziekenhuis. De brandweer voerde metingen uit in de straat in een poging om de oorzaak van de stank te achterhalen. De bluslieden konden echter niets bijzonders vinden. Nadat een woning was geventileerd, kon de brandweer terugkeren naar de kazerne.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren