Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
30 files van totaal 112 km

Fietser aangereden door automobilist in Heinkenszand

Toegevoegd: 10-06-2022, 15.19 uur
De fiets raakte door het ongeluk beschadigd.
De fiets raakte door het ongeluk beschadigd.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

HEINKENSZAND - Een fietser is vrijdagmiddag aangereden door de bestuurder van een personenauto in Heinkenszand. Volgens de politie zou het letsel meevallen.


Het ongeluk gebeurde rond 14.30 uur op de Eendvogelstraat in Heinkenszand. Ter hoogte van de kruising met de Ganzestraat botsten, door een nog onbekende oorzaak, een automobilist en een fietser tegen elkaar.

Zowel de politie als ambulancedienst kwamen ter plaatse om hulp te bieden. Volgens een woordvoerder van de politie zouden de verwondingen meevallen. De bestuurster van de personenauto kon na het afleggen van een verklaring haar weg vervolgen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
timsalabim (11-6-2022 om 19:10)
Vervelend he; als iemand je een spiegel voorhoud? Zo voelen alle betrokkenen, slachtoffers en nabestanden (en mensen met een andere huidskleur en nationaliteit) als ze weer eens een van die domme veroordelende "wijzen met het vingertje" (en soms ook ronduit racistische) reacties lezen ACHTERAF van het vaste clubje vervelio's wat hier iedere dag maar weer eens even zal vertellen hoe de vork in de steel steekt terwijl ze er niet bij waren en geen verdere voorgeschiedenis kennen betreffende de situatie. Dat is pas irritant en echt heel erg dom; domme mensen hebben niet door dat ze domme dingen doen omdat ze daar te dom voor zijn. Wen er maar aan zou ik zeggen want het is niet aan jou om te vertellen wat ik wel en niet mag.
Emergo (11-6-2022 om 17:15)
@Timsalabim Je gezwam begint behoorlijk irritant te worden. Als hje niets serieus iets te melden hebt blijf fan weg.
timsalabim (11-6-2022 om 08:46)
Tjonge jonge jonge, aan die foto te zien draagt de agent in kwestie de fiets met de linkerhand wat dus betekend dat de aanwezige voetgangers ten tijde van het ongeluk de schuldige zijn.... Graag alle schade verhalen op grote smurf en Bram G; want die waren daar niet aanwezig om dit te voorkomen!!
Henky (11-6-2022 om 08:16)
Als iedereen de snelheid wat aan zou passen dan zouden we een stuk minder ongelukken gebeuren, en voor de komende maanden let op er zijn weer veel toerristen hier in Zeeland die rond fietsen lopen met hen hond ect ect
Cookie-instellingen beheren