Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 25 km

Politiehelikopter vliegt boven Zuid-Beveland voor vermissing

Toegevoegd: 10-06-2022, 22.00 uur
Politiehelikopter vliegt boven Zuid-Beveland voor vermissing
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

'S-HEER ARENDSKERKE - De politie is in de omgeving van 'S-Heer Arendskerke op zoek naar een vermiste man van 75 jaar oud. Voor de zoektocht is ook de politiehelikopter aangesloten.


De politie stuurde rond 21.40 uur via Burgernet een bericht uit over de vermissing in 's-Heer Arendskerke. Een man van 75 jaar zou daar vermist zijn geraakt. De man zou slecht ter been zijn. Op het moment van de vermissing droeg de man een zwart colbert met een zwart geplooide broek. 

Om te helpen met de zoektocht kwam ook de politiehelikopter boven Zuid-Beveland vliegen. De politie roept mensen die tips hebben over waar de vermiste man mogelijk kan zijn door te bellen naar 112. Het is niet bekend waar de man voor het laatst is gezien.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren