Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon naar ziekenhuis na ongeluk met scooter

Toegevoegd: 11-06-2022, 01.23 uur
Een van de betrokkenen werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Een van de betrokkenen werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Remi Mesu

GOES - De politie en ambulancedienst zijn vrijdagavond bezig geweest met een ongeluk in het centrum van Goes. Bij het ongeluk raakte een opzittende van een scooter gewond.


Het ongeluk gebeurde rond 0.40 uur in de Ganzepoortstraat in Goes. Een scooter raakte daar door onbekende oorzaak betrokken in een ongeluk. Een van de twee opzittenden raakte bij het ongeval gewond. Het aanwezige ambulancepersoneel ontfermde zich over het slachtoffer dat uiteindelijk per ambulance naar het ziekenhuis werd gebracht.

Naast de ambulancedienst werd ook de traumahelikopter uit Rotterdam opgeroepen voor het incident. Deze kon echter al voortijdig omkeren. De agenten handelden de situatie ter plaatse af. Een van de betrokkenen zou met de politie zijn meegegaan. Wat daarvoor de reden is, is nog niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren