Weerbericht:
Enkele buien. In het noordoosten vanochtend plaatselijk dichte mist
Verkeersinformatie:
53 files van totaal 203 km

Motorrijder overleden na botsing met landbouwvoertuig Kapelle

Toegevoegd: 11-06-2022, 09.31 uur
Door: Eugène Harthoorn

KAPELLE - Bij een ongeval op de N289 bij Kapelle is vanmorgen een motorrijder om het leven gekomen. De motorrijder kwam in botsing met een landbouwvoertuig.


De motorrijder kwam omstreeks 08.25 uur door de botsing  ten val op de Rijksweg. Meerdere hulpdiensten, waaronder ook de traumahelikopter vanuit Rotterdam, werden opgeroepen voor dit ongeval. Ter plaatse bleek echter dat het slachtoffer zeer ernstig gewond was. Hij is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden.

De weg is afgesloten in verband met een politieonderzoek naar de toedracht van het ongeval. 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (11-6-2022 om 16:28)
Weer een slachtoffer te betreuren. Rijdt zelf al 40 jaar op langzamere motoren en heb geleerd altijd rekening te houden met ander verkeer en goed uit te kijken, zomer en winter rijd ik, door goed te observeren ontkom je veel ongelukken. Of dat hier zo is weet ik niet, maar de kwetsbare in het verkeer moet rekening houden met anderen.
Ko (11-6-2022 om 16:12)
Sterkte aan alle betrokkenen. Of ze op zulke vreemde reacties, als van Timsalabim zitten te wachten, waag ik te betwijfelen!
Pollewops (11-6-2022 om 14:50)
Erg moeilijk om te zien en lezen. Veel sterkte aan familie, vrienden en andere nabestaanden.
Marian (11-6-2022 om 14:45)
@Martin: spreken is zilver, zwijgen is goud. Ja, ook in deze tijd. Niet alles wat je denkt, moet je uitspreken.
Koos P. (11-6-2022 om 14:40)
@martin, precies. En dit mag zeker wel gezegd worden. Het is een waarschuwing voor andere weggebruikers die roekeloos rijden.
Johan (11-6-2022 om 13:23)
Martin, of het nu waar is of niet wat je zegt, hou het lekker voor je. Beter dat je de familie sterkte wenst. Familie van harte sterkte toegewenst met dit verlies
Cookie-instellingen beheren